Ananas- och kokoste till frukost

Hur kan kokt ägg med lite salt på vara så gott? Och det är ju så nyttigt! Innehåller alla näringsämnen du behöver förutom c-vitamin.

Jag har ätit två kokta ägg till frukost och nu dricker jag ananaste med kokosfett i. Tydligen hade jag lyckats ta en burk med smak av kokos (använder naturell annars) och hjälp vad gott det är, jag älskar ju kokos!

20130813-095945.jpg

2 reaktioner till “Ananas- och kokoste till frukost

  1. Jag brukar äta mina ägg med ”Kalles randiga kaviar”. Inte så mycket socker som i vanlig kaviar. Frukten ananas innehåller rätt mycket socker och ska inte ätas av lchf:are, kanske teet är en snäll variant då…

    Gilla

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s