Kategorier
Allmänt Mat

Delade lchfmeningar

Så mycket LCHF det kan bli efter tröttsamt mycket tjat om hur farligt det är och allt vad som varit i media senaste dagarna. Jag har slutat hänvisa till forskning och statistik jag säger att jag tror på det här och du får tro på vad du vill. Folk blir inte nöjda ändå! Nåja. Väntar på paradigmskifte.

Roliga saker jag får höra…
– ”Den där kosten, den ÄR farlig, experterna säger det, PROFFESSORER, du vet, fett är inte farligt, det är trams att påstå det.” (Jaa, precis vad jag försöker framföra…) ”Förresten så skulle vi inte överleva om vi inte åt potatis.” Och ”om det nu är så nyttigt varför äter inte fler så” JA MEN ELLER HUR!

Kom igen nu folk och slopa kolisarna. Strunt i bröd pasta ris potatis du blir mätt och jävligt nöjd och glad dessutom. Välmående.

20130806-000402.jpg
Liberal lchfmiddag

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️