Reser bort – över natten

Hallå på er! Idag har jag varit ”barnvakt” åt min äldsta systerson. Vi åt äggröra till frukost ute på balkongen, så har vi varit på affären och handlat lite. Jag köpte bland annat jordgubbar och sparris väldigt billigt!

Nu håller jag på att packa för att åka hem till mina föräldrar och sova över. Pappa är inte hemma så jag ska ”ta hand” lite om mamma, hon har en rad olika sjukdomar och jag vill inte att hon ska vara själv ifall något skulle hända.

Hoppas i alla fall på att bli bjuden på någon god och lyxig mammamat! ; )

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s