Ett intressant ämne

Klockan är mitt i natten. Men vad gör jag? Har plockat med lite grejer här hemma och nu har jag lagt mig i sängen och börjat läsa om något så otroligt inteessant!!! Ska skriva mer om det imorgon men här har ni tre ledtrådar:
– Sommar
– Alkoholhaltig dryck
– Snabba kolhydrater

Nä nu måste jag fortsätta att läsa om det här intressanta ämnet och sen ska jag sova, för imorgon väntar lite äventyr med mina fina tjejer! Vi ska iväg och fixa våra naglar, shoppa inför midsommar, sola (så hoppas på bra väder) och träna.

Publicerad av louisechf

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆ Matbloggare från Örebro

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: