louiseless

Idag har jag en såndär dag då jag är riktigt less på mig själv. Fyyy vad tråkig jag känner mig! Spelar ingen roll vad jag har på mig, hur jag sminkar mig eller gör med håret… Är så less på mig själv, orkar inte se mig själv! Vill ut i världen på äventyr!!! =)

Nu ska jag inte ut i världen, men jag ska iväg och träffa lite vänner och då vet jag att jag kommer bli på bättre humör.

20130615-191321.jpg

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s