Kategorier
Allmänt Mat

Funderingar kring mat och matvanor – eller ovanor

I eftermiddag/kväll har jag känt mig lite smådeppig. Har varit ute med vänner varje kväll denna vecka så det kan hända att det är därför jag känner lite så. Har passat på att mysa med syskonbarnen, handla och städat lite samt ätit en riktigt finlunch ute på balkongen.

Känner att jag äter alldeles för mycket och för onyttigt nu för tiden – det har inte blivit så mycket low carb som jag egenligen hade önskat, jag har inte heller tränat ordentligt sen i tisdags. Min kropp mår inte bra av det. Jag mår inte bra av det så nu ska jag försöka hitta in i mina matrutiner igen vilket jag ju vet att jag kan!

Det är lite svårt bara. Är inneboende med 6 andra personer med helt andra matvanor och rutiner. Mat som jag planerat äta kanske äts upp av någon annan i hushållet och jag tvingas tänka om, det kan vara lite jobbigt samtidigt som jag absolut inte har nån lust att skilja på ”ditt och mitt” – vi är en familj, jag får ta det jag blir sugen på ur skåpen och dom får självklart göra detsamma om dom hittar ex en burk makrill i tomatsås som jag har köpt.

Mer planering och motivation är nog vad som krävs från min sida. Jag har sallad kvar från idag som jag ex kan äta imorgon till lunch eller middag. Perfekt.

20130608-200607.jpg

20130608-200616.jpg

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

Ett svar på ”Funderingar kring mat och matvanor – eller ovanor”

Oh nu vet jag inte om min kommentar blev postad eller inte, så jag får väl skriva igen.

Kan du inte skriva ett inlägg om LCHQ? Vad du tycker om det och varför du inte valt det istället för LCHF, med tanke på fetterna som ju ”anses” vara sämre i LCHF.
När jag läser här så verkar det ju ganska sunt att välja ”bättre” fetter?
http://www.matvett.se/lchq/

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️