Gym och solarieland utbyts mot öldrickande?!

Kom till gymmet och var där femton minuter. Började gå mot solariet. Ångrade mig o gick hem. Påväg hem gick jag förbi Rockbaren och tänkte ”men JAAA årets idé, jag hör av mig till en kompis så går vi ut o tar en öl!” Men så hade jag inget leg med mig så jag sparade in på kolhydraterna och gick hem.

Så kan det gå!

En reaktion till “Gym och solarieland utbyts mot öldrickande?!

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s