Kategorier
Allmänt Guldkorn Träning

Är ni tävlingssugna?!

Jag har turen att få lotta ut ett linne med superfin passform och ett awesome budskap!

Don’t just do it – LOVE IT
Såhär skriver Anna från bloggen Trend o träning, som har tagit fram trycket, och som ger mig chansen att lotta ut linnet till er:
”Mitt linne är av en lösare modell i skönt material med brottarrygg och stor ringning under armarna varför en snygg topp/sport-bh under är bra. Jag tycker linnet funkar lika bra till jeans som ett par tajts/shorts.”

Så är ni tävlingssugna?! TORSDAG 2 MAJ kör vi! Tipsa alla era vänner som är sugna på ett hett träningslinne 🙂 Alla får vara med!

20130430-193353.jpg
Värde 299 kr

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

2 svar på ”Är ni tävlingssugna?!”

Alltså, hur menar du? Jag har gillat och delat på twitter och facebook. Tävlingen går av stapeln imorgon 2 maj. Kommer du att skriva en gång till här på bloggen om det, eller nån annanstans. Skulle vara ett helcoolt linne till mig, som oxå tränar. Tacksam för svar 🙂

Schysst! Ja imorgon kommer jag lägga ut ett inlägg där jag förklarar hur tävlingen går till 🙂 Kul att du vill vara med, o roligt m nån som kommenterar så flitigt!!! 🙂

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️