Kategorier
Allmänt Guldkorn Mat

The McDonald’s Car French Fry Holder

20130424-091316.jpg

En bild säger mer än tusen ord. När kommer det här till Sverige? Tänk säker bilkörning samtidigt som du smaskar i dig pommes. Om du nu inte får för dig att twittra, instagramma, facebooka eller blogga om din pommes-hållare samtidigt som du kör. Ingen är perfekt.

Pommeshållaren kommer ifrån Japan och tanken är alltså att alla ska kunna njuta av ett gäng härligt nyfriterade pommes utan att riskera att vara en fara för allmänheten när du kör bil : )

2 svar på ”The McDonald’s Car French Fry Holder”

ÅH! Den här har jag väntat på! (Not! Jag kör inte bil och jag äter inte pommes!)
Det är förresten lustigt hur det är olagligt i många länder att prata i telefon när man kör bil medan så många andra saker är fullt lagliga. Här kommer en lista på vad vi FÅR göra (i till exempel Kalifornien) medan vi kör bil:
– Sminka oss
– Läsa en bok eller dagens tidning
– Se en film
– Raka benen
– Äta någonting som kräver kniv och gaffel
– Motionera (så länge säkerhetsbältet är på)
– Vika origami
– Programmera radion
– Knyta skosnörena

PS. Jag diggar idén med pommeshållaren på cykeln. hahaha… 🙂 Hur många fries finns kvar efter första trottoarkanten? Och WHYYY? Varför skulle man vilja ha en hållare för pommes frites på ramen till sin cykel? Jisses! 🙂

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️