Kategorier
Allmänt Böcker Träning

LCHF-sysslor för en regning dag!

Har varit på lunchspin. Glömde mina skor hemma men fick låna i receptionen på Friskis hur schysst är inte det!

Idag mår jag bättre! Jag tror det är för att vädret är grått o trist och regnigt så det speglar liksom mig. Inga höga förväntningar på mig själv, skönt.

Ska o handla lite, sen hem o titta på gårdagens Biggest Loser (sov när det visades igår), käka lite lunch och i eftermiddag ska jag ta ett glas vn med en gammal vän!

Var föresten förbi biblioteket och spanade in hyllan där böcker om kost, dieter o träning är placerade. Charlotte Erlanson-Albertsson hade två böcker på hyllan. Jag har väldigt svårt för den kvinnan men åh det skulle vara så intressant att läsa hennes böcker som antagligen förespråkar allting jag tar motstånd till, och vice versa… : )

20130418-132636.jpg
Erlanson-Albertssons böcker

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️