Kategorier
Allmänt

Dagens roligaste

Min syster har två nycklar hem till sig, en till trapphuset och en annan till hemdörren. Jag har förutom dessa två nycklar min egen, nycklar hem till mamma o pappa, till morfar etc.

Stod o krånglade med nycklarna en stund sedan kom en äldre dam, ett par och en liten tjej som skulle in så dom erbjöd sig att låsa upp.

Jag tackade för det och sa ”ja, bara jag får tag på rätt nyckel nu så jag kommer in hemma. Eller hemma, det är min syster som bor här”. Kände inte igen dem men småpratade lite o dom gick av på våning två.

Väl uppe på min systers våning tog jag fram nyckeln o gick mot dörren för att låtsa upp (min syster visste att jag skulle komma dit), så stod det FEL namn på dörren. Suck, fel våningsplan tänkte jag och gick in i hissen igen. Insåg att jag var på rätt våningsplan

men i fel hus

När jag väl kommit till rätt hus fungerade nycklar och lås utmärkt. Skrattade så jag nästan kissade på mig när jag berättade för min syster och hon skrattade lika mycket hon också.

Tankspridd? Jomen visst!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️