Kategorier
Allmänt

Bibliotek, tehäng och Oppamallanstyle

Idag har jag varit på bibblan. Har reserverat en massa böcker för de flesta var utlånade, men fick med mig två intressanta titlar hem. Känner hur jag behöver lite inspiration, glöd, lite kunskap! Hur bra låter inte det?

Efteråt har jag hängt med min kompis Malin och hennes hund Zessan. Vi har druckit te och pratat hela eftermiddagen och Malin har skaffat en blogg. Hon är grym när det kommer till stil/design, mode, skönhet och trender – både för dig och ditt hem!

Nu måste jag packa väskan o sticka iväg på ett core/spinpass som börjar kl 17 så jag slänger upp länken till Malins blogg här så kan ni läsa där så länge http://oppamallanstyle.devote.se

20130320-162342.jpg
Zessan på besök hemma hos mig

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️