Kategorier
Allmänt Mat

Low carb och high carb – hur gick det på festen?

Som ni kanske vet så var jag på 50-års fest igår och det är därför jag inte har uppdaterat bloggen. Kom hem efter midnatt och idag har jag bara sovit och ätit! Så skönt med vilodag – men jag jar en reservplats på yogan ikväll. Tror ikte att jag kommer få den men om jag blir inbokad ska jag överväga det.

Hade med mig ett gäng lchf-broschyrer igår som jag ville lägga ut, men det kom jag inte på förrän senare när många redan hade åkt… Mamma och pappa bjöd på mycket mat och fika men väldigt mycket var lchf-vänligt! Kallskuret, ölkorv, ostar och oliver i olika varianter, sallad, paprika, tomater i olika utförande, rödvin till maten.

Men även mängder av olika kex, potatissallad, pajer, exotiska frukter samt godis och chips gick att finna för de som ville! Samt kaffe med tillhörande tårta, bullar etc. Det kommer ett inlägg med bilder!

Jag gjorde undantag och åt några kex, lite frukt, godis, tårta och en bulle samt drack goda likörer som bjöds till kaffet. Det funkade bra för mig och idag är jag på low carb-banan igen!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️