Kategorier
Allmänt egypten Resor

Firande av mammas födelsedag

Roligt roligt att vakna innan klockan ringer! Är så trött, så trött idag. Jag och Oliwer har beställt firande åt mamma idag på frukosten. Och köpt blommor! Tror hon började misstänka något igår för hon började tjata på om att hon INTE vill bli uppvaktad på hotellet. 50 år om en månad, tre barn, snart 6 barnbarn och en massa hundar (mina föräldrar har kennel) – Inte illa 🙂

Sen blir det havet, havet, havet… Hela dagen lång!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

Ett svar på ”Firande av mammas födelsedag”

Jag blir så glad när jag ser Irene som sitter där och är så fin. Så vackra blommor och du får dansa Irenen. Synd att jag inte är med. Fatastiskt fint ordnat av dig Louise och Oliwer. Ha nu en härlig dag framför er Jag älskar er så mycket Tårar rann på min kind när jag såg era glada fina bilder. Kramar.Mamma mormor och mormorsmor till er kära.

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️