Kategorier
Allmänt egypten Resor

Varmare dagar, wifi och lokal shopping

Tudeluuu alla glada! Nu har jag köpt internet i en vecka på hotellet, fungerar dock inte så bra på rummet men vid strand o pool ok. Bilduppladdning på bloggen är det värre med, alla försök misslyckas. Jag och Oliwer har gjort en sida i matteboken, skrivit lilla och stora N, samt skrivit i hans veckobok idag. Månader tränar vi på hela tiden, till frukosten till exempel.

Brände mig lite igår kanske inte så konstigt efter 7 timmar i solen, fast smörjde mig mycket noga och flera gånger! Blir bara varmare och varmare här, igår var det 29 grader.

Ikväll ska vi hänga med en svensk tjej och hennes boyfriend ut på dom bästa (och billigaste!) shoppingställena. Har inte träffat hennes pojkvän men hon är iin ålder, supertrevlig o lättsam. Ska bli sååå kul 🙂

Min träning har det inte gått så bra med denna första semestervecka. Idag tänker jag EVENTUELLT vara med på vattengympa, haha det kan inte bli mer charter and I love it. Liksom jag älskar spontana reguljära resor m bara pass o visakort som sällskap!

Blir ett inlägg m shoppingtips, priser mm senare. Nu ska jag nog sola ryggen ett tag 😉

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️