Kategorier
Allmänt Lchf på resan Mat

På flyget till Egypten, the story

Krångel i tullen med mammas alla tusen mediciner… Skitgrinig tullare som fortsatte vara dryg fast mamma visade läkarintyg etc. Vi drack av yoghurten för att få ta den igenom kontrollen, ”finns att köpa härinne” menade han men det har aldrig aldrig varit problem förr för henne att få undantag pga bland annat hennes diabetes.

Blir så trött ibland skulle mammas blodsocker sjunka drastiskt, vilket det har en tendens att göra, ska jag säga åt henne att vänta medans jag går o köper något? Hälla i henne sockervatten när hon nästan är medvetslös? Ibland blir jag så arg att jag bara vill… Ja jag vet inte. Dom som inte har diabetes eller känner någon som har det förstår inte. O min mammas blodsocker är så svajigt att hon får kolla det minst 20 ggr per dag!

Flygresan hit gick över förväntan. Oliwer var nöjd, åt köttbullar, pysslade, såg på film… Mamma och jag fick gratis alkohol värd flera hundra – mousserande vin, dooleys, öl, cider, rödvin, torkad bär o frukt, allt gratis! Till mat ät jag mozzarellabiffar, grönsaker och sås, skippade moset. Efterätt – rödvin o mjukost.

Det är ett stort ansvar att resa med mamma. Vi satt längst fram o fick superfin service, stort benutrymme, gratis drinkaretc. Men mamma (som ju har en rad olika sjukdomar) fick lågt blodsocker och små ep-ryckningar. Där har jag ett stort ansvar o självklart berättade jag inget för min systerson, han ska inte behöva oroa sig men annars är han ju van vid mammas diabetes etc.

Sen visade vi passet 4 ggr på flygplatsen, fick vårt visum o kom snabbt till hotellet. Så långt allt väl 🙂

20130202-212244.jpg

20130202-212533.jpg

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️