Kategorier
Allmänt egypten Lchf på resan Resor Träning

Fitness center, Arabia Azur, Hurghada, Egypten

Gymmet här var inte mycket att hurra för. Inga konditionsmaskiner så den delen tänker jag fixa i poolen – Min taktik, eftersom jag är jordens största badkruka…

För varje steg ner i poolen jag tar (vilket är ganska många, typ 7) får Oliwer räkna till en viss siffra, ex 45, eller rabbla alfabetet. Funkar bra som pepp för mig o för honom att träna bokstäver/siffror utan att han tänker på att det är ”skolarbete” 😉

Så, styrka på gymmet och kondition i pool/hav. Det finns en våg här med, dumt jag släpade på min.

20130202-211241.jpg
Varför är en kall öl i solen så gott…

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

Ett svar på ”Fitness center, Arabia Azur, Hurghada, Egypten”

Nu får ni alla tre ta och njuta av eran semester och ha det bara skönt för oj vad trist att ligga på hospital. och mamma ser också övergiven ut när jag såg henne på bild. ta nu ej i förmycket Louise utan var försiktig för har du varit sjuk så måste kroppen återhämta sig.

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️