Kategorier
Allmänt egypten Resor

Problem med internetuppkopplingen

Jag har betalt 800 kr för att ha tillgång till wifi i 14 dagar. Helt galet kan tyckas, ja. Men för mig är det väldigt viktigt.

MEN det här är det sämsta internet jag har varit med om. Så jag var precis nere och pratade med personalen och jag sa såhär ”I bough wifi for 14 days yesterday. It sucks. I want my money back.” Så internetkillen bad om en minut o sprang iväg. Under tiden jag väntade kom fler fram till mig och bekräftade det jag just sagt, en kille berättade att han köpt internet för 7 dagar och det hade inte funkat på tre dagar… Så kom internetkillen tillbaka och sa att jag skulle komma tillbaka om en halvtimme varpå jag än en gång sa att jag ska ha tillbaka mina pengar. Fick inget riktigt svar på det.

Så nu laddar jag upp för strid!

(Ett dygn senare – fick mina pengar tillbaka o kopplar nu upp mig timvis…)

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️