Kategorier
Allmänt

Fit & Smart

Har druckit en proteindrink till frukost m smak av kaffe. Pulvret är Charlotte Perrellis och heter Fit & Smart. Du hittar det på hälsokostaffären, lättast i mitt tycke att köpa online (googla)! Det är supergott, har hög proteinhalt och låg mängd kolhydrater. Finns i olika smakar jordgubb, choklad o vanilj också tror jag. Blanda med mjölk eller vatten your choice men var försiktig med mjölk om du är känslig för mjölksockret kommer garanterat ge insulinpåslag, även standardmjölk.

Pratade just med mamma i telefon och sa glatt att min väska bara väger 19 kg. Jag har alltså 11 kg tillgodo! Mamma var inte lika nöjd, hon undrade om jag nödvändigtvis måste ha med mig allting och om jag har sådant med som kan kastas innan vi åker hem.

Ja jo, vågen ska jag ju lämna kvar (min lilla älskling som jag haft sen jag var typ 16 år, snyft) MEN då undrar jag om hon verkligen behöver ha med allting för hon har minsann packat mer än mig!

20130130-112406.jpg

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️