Kategorier
Allmänt Träning

If you snooze it, you loose it

Alarmet ringde kl 6. Förstod inte vad det var frågan om först för det var en jättekonstig signal. När jag väl fattat att det var klockan så var min första tanke

Mmm, snooza o somna om en stund…
och min andra tanke
Neeej just det, jag har ju spinning kl 7. Skit! Vad ska jag göra? Tänk inte. Sluta tänk då. Gå upp

Så jag flög upp ur sängen. Ramlade in i bokhyllan – gör ofta det när jag är yrvaken, brukar få fina bulor i pannan pga det 🙂

Har laddat med vatten och snygga träningskläder. Något mer matigt ex en proteindrink hade väl varit det ultimata men sådana ambitioner spar jag på framtiden. Hoppas jag orkar ge järnet på passet ändå så äter jag en ordentlig frukost när jag kommer hem.

På tal om frukost, mat. Mitt schema är väldigt tajt och fullbokat idag och jag har varken planerat mat-tider eller vad jag ska äta. Måste verkligen tänka ut något annars vet jag inte… Men när ska jag hinna äta? 🙂 Tar tag i det problemet efter första passet!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️