God morgon underbara fredag!

Gomorron! Vaknade för en stund sen och har tagit fram hallon och blåbär ur frysen på tining. Det blev inget pass på gymmet igår; huvudvärk, frossa och extrem frossa fick mig att avboka men i stället tog jag en timmes promenad.

Veckorna går otroligt fort nu vilket jag är otroligt glad för. Snart kanske det är vår och ljust igen? Har ställt mig som reserv på ett pass ikväll och ska boka in mig på söndagsyoga. Ska göra robotar i skolan idag. Häftigt! Äntligen fredag, underbara fredag…

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s