Kategorier
Allmänt Mat

Lördagsinspiration: pasta med sås av grädde, chili och fläskfilé

Godmorgon! Insåg just att vi snart ställer om klockan: färre ljusa timmar och kallare lär det bli. Ser inte fram emot det.

Minns nästan inte när jag lagade ordentlig mat senast. Har därför legat o funderat nu på morronen o försökt få ihop ett spännande recept…

Strimlad fläskfilé i chilisås med vitkålspasta. Det ska jag testa idag, ska bara klura lite på ingredienser o sedan handla dem 🙂 Låter väldigt gott tycker jag, vitkålspastan är suverän och jag övervägde faktiskt att göra lchf-tagiatelle men det känns för omständigt! (Fast till dig som funderar på att göra det, det är enkelt o går snabbt, du hittar receptet här)

Nu ska jag sova en stund till. Tycker jag förtjänar det efter tentakaoset 🙂 Ska träffa en kompis, åka iväg till min lilla kisse jag har hand om över helgen och handla sen.

Njut helgen ni också och ät något riktigt gott!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️