God köttfärs

Åt mormors supergoda köttbullar till middag ikväll, med sås, lingonsylt (mamma o pappas) och smörgåsgurka. Så otroligt gott! Det får bli samma middag imorgon 😉

Minns inte om jag publicerat receptet på min egen tacokrydda? Ska ta o göra tacofärs någon dag tänkte jag – det är så gott o jag tröttnar aldrig. Jag äter det bara som det är utan tillbehör när jag vill vara lite strikt eller helt enkelt inte har någon lust att stå o trassla med en massa mat.

Köttfärs kommer man långt med. Både med o utan fantasi 😉 Natti natt!

20121022-225559.jpg

KOMMENTERA

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s