Kategorier
Allmänt Mat

Svar från IKEA ang lchf

Fick tyvärr inte så mycket frågetecken uträtade av svaret ifrån IKEA ang deras LCHF-rätter. Jag hade bland annat frågat vad dom erbjuder för lchf-rätter, samt frågat om näringsinnehåll. Fick dock veta att ni hittar lchf i deras varuhus i Barkarby och att det som det ser ut nu inte finns några planer på att servera det i andra varuhus. Men Kamparad gillar att vara först ut, så håll i hatten!

Svaret ifrån IKEA:

20120820-184842.jpg

Skulle ni våga lita till resturangpersonalens kunskaper kring lchf när ni handlar mat där?

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

Ett svar på ”Svar från IKEA ang lchf”

[…] Tyvärr lär det inte bli någon av Ikeas lchf-rätter till lunch. För dessa serveras ju bara på Ikea i Barkarby och det finns inga planer på att utveckla konceptet, i alla fall inte sist jag hörde med Ikea. Har tagit upp det tidigare i bloggen här och här. […]

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️