Kategorier
Allmänt Mat

LCHF på Ikea?

Det ryktas om att IKEA har börjat erbjuda lchf-alternativ i sin resturang. Jag kan inte bekräfta det eftersom jag inte sett det med egna ögon, men det låter väldigt intressant. (Edit: Detta ska tydligen gälla IKEA Sthlm, verkar som att dom är först ut)

Jag är otroligt sällan på Ikea (avskyr att ’strosa’ runt där och titta på sånt jag ändå inte ska ha) men finns det god lchfmat kan jag nog tänka mig att åka dit någon gång och testa!

(Är det någon som har en mailadress till IKEA, eller länk till en officiell sida på Facebook?)

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

4 svar på ”LCHF på Ikea?”

Jag var ju på Ikea igår, men vi valde att inte äta där, för maten är inte världens bästa. Dom hade inga LCHF-alternativ. Det enda jag kan tänka mig är att man beställer deras kyckling/kotlettrad med bearnaisesås och ratatouille, och plockar bort pommes fritsen.

Puss!

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️