Kategorier
Allmänt Mat

Tudieluu

Här har det varit tyst sen igår lunch, jobb igår kväll, somnade direkt när jag kom hem och har jobbat idag igen.

Jag tycker det går bra m min strikta lchf hittills, har dock fuskat lite med: en matsked grädde, några skivor smörgåsgurka, en tsk bearnaiessås igår till kvällsmaten och lite grönsaker till lunchen idag… Jag är nöjd ändå!

Idag har jag ätit ett kokt ägg, fläskkarréstek m grönsaker och senare ska jag äta kycklingklubba. SÅ GOTT! Mums mums. Det blir mycket ägg o det är ok eftersom det är gott, lättlagat o går att varier. Dessutom innehåller det mycket olika näringsämnen!

20120812-154250.jpg

Egentligen gillar jag inte ordet ”nyttigt” men skulle något definera ordet så är det ÄGG!

Av lussan

☆ travel ☆ céline dion ☆ food ☆ colour ☆
Matbloggare från Örebro

ÄLSKAR ERA KOMMENTARER SÅÅÅ - TACK! ♥️